Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Lessen - photoshop lessen
Photoshop Lessen
Gratis lessen en tutorials photoshop. een grote verzameling links naar gratis cursussen en tutorials over photoshop
http://www.nationalemediasite.nl/photoshop.php
Gerelateerd
 • De Europese lessen uit de Griekse tragedie - Karel Lannoo
  De andere Europese staten blijken machteloos te staan tegenover het pokerspel van één regering in één staat. Het vertrouwen in de Europese instellingen zal er niet op verbeteren.
 • De 5 belangrijkste oorzaken van falend bestuur
  Prestigedrang, een overdaad aan loyaliteit, amateurisme, manipulatie, naïviteit: niets menselijks is de falende bestuurder vreemd.
 • Kidz Dance lessen
  Dansen is voor kinderen een leuke manier van bewegen. Het sluit aan bij de bewegingsdrang van kinderen. Het stimuleert de ontwikkeling, zowel motorisch als cognitief. Het bevorderd de creativiteit en fantasie van kinderen. Ook stimuleert het het zelfvertrouwen. De kinderen voelen zich vrij en kunnen zichzelf zijn.
 • Studenten geneeskunde volgen interactieve lessen in Psychi..
  Een honderdtal studenten geneeskunde uit het eerste masterjaar van de Universiteit Antwerpen (UA) waren de voorbije dagen voor het eerst te gast in het Psy...
 • Nieuw blok graffiti lessen bij dorpsacademie mus en muzen ..
  Mathieu Herbet geeft vanaf 1 april, iedere woensdag, van 16:00 tot 17:45 uur les aan jongeren van 9 tot 14
 • Basisschool De Boomgaard past techniek toe in lessen
  Volgend schooljaar wordt het leergebied Wereldoriëntatie opgesplitst in twee afzonderlijke leergebieden, namelijk in mens en maatschappij enerzijds en tech...
 • Vier lessen voor een geslaagd light rail project
  "Light rail projecten komen niet vanzelf tot stand. Soms moet je over je eigen grenzen heenstappen, een straatvechter durven zijn. Want als je braaf afwacht tot
 • 8 lessen die we van vader kunnen leren ? en hebben geleerd!
  Over twee dagen is het weer Vaderdag! Reden genoeg om nog maar eens stil te staan bij al die lessen die we van onze vader hebben geleerd!
 • Shakespeare met flinke dosis rock 'n roll
  DEN HAAG - Een buitengewoon muzikale derde klas van de acteeropleiding in Utrecht speelt Othello voor NTjong onder regie van Hans van den Boom. Yamill Jones (bekend van Spangas) neemt de hoofdrol voor zijn rekening in de Shakespeare-klassieker. "Nu al Othello.Wow, dacht ik meteen." Op zaterdag 31 januari is de premiere in Zaal 3 van Theater aan het Spui aan De Constant Rebequeplein 20a.